Träna hemma

Att gå på gym är både roligt och stimulerande men passar inte nödvändigtvis alla människor. Kanske bor man lite avlägset och det närmsta gymmet ligger för långt bort, kanske har man långa arbetsdagar eller eventuellt känner man sig helt enkelt inte bekväm med att träna med andra människor omkring si utan vill vara ifred.

exercise-weight-lossVilken anledning man än har kan man ändå hålla sig i god form genom att träna hemma och man kan kombinera en joggingrunda runt kvarteret med bänkpress i källaren eller att sätta på en träningsvideo på skärmen. Det finns många roliga träningspass att tillgå på internet och vissa presenteras av celebriteter som alla har sina egna idéer och versioner av bra träning.

Här finns också dataspel som motiverar till träning och t.ex. Wii har rena pass där man virtuellt kan träna sporter, jobba på plats i en cybermiljö på skärmen eller lära sig danskoreografier tills man svettas intensivt. Möjligheterna är oändliga.

Fördelarna med att träna i hemmet är inte bara att man är i sitt eget utrymme, man kan också göra andra aktiviteter som att spela online. Det finns ett stort utbud men en mycket snygg och användarvänlig spelsajt är Thrills casino där man har över 600 titlar att välja på. Här kan man tjäna stora pengar samtidigt som man sitter på träningscykeln eller gör benlyft och redan vid sin första insättning matchar sajten den summan med 200% upp till 1000 SEK. Det bästa med allt är att alla vinster är skattefria!

Den här sidan har satsat på att göra en mycket ren och lättnavigerad layout där man scrollar upp och ner för att komma dit man vill och det ligger stora summor i potten. Samtidigt som man får kroppen i trim kan man alltså öka på innehållet i plånboken och här kan man verkligen tala om motivation!