Hälsosamma drycker

När man tränar är det viktigt att man får i sig bra och nyttig energi oavsett om ens mål är viktnedgång eller – ökning. Vissa människor vill helt enkelt hålla sig starka och i god form medan andra har specifika mål, som att bygga muskler eller få fastare rumpa. Oavsett anledning är alla fitnesspecialister överens om hur otroligt viktigt det är att man håller bra koll på sitt kostintag för maximala resultat och en frisk kropp. För att det skall förverkligas hjälper de många hälsodrycker som man kan köpa eller själv tillreda.

shutterstock_71362633Det har länge funnits bra drycker att tillgå för den som tränar.Många gym har serveringar där man kan njuta av en god hälsodryck och medan man gör det kan man passa på att Klicka här på mobilen eller surfplattan som en extra belöning för ett bra träningspass. Mycket populärt är att spela på nätet och kanske kan allt hårt slit på gymmet krönas med en jackpotvinst som flera nyttiga drinkar kan inhandlas för.

Ett populärt alternativt är smoothies där man blandar frukt och grönt med is och yoghurt och man kan kombinera ingredienserna i det oändliga. Det enda man behöver är en mixer och en god portion fantasi och sedan är det bara att smaka sig fram. Spenat, nötter och bananer kan blandas med lite honung för sötma, och vips har man fått i sig ovärderliga fibrer, vitaminer och mineraler. Träning gör ofta att man svettas så denna extra kick är välkommen för kroppens muskler och organ.

Proteindrycker finns det gott om på marknaden och har länge konsumerats av professionella atleter och kroppsbyggare då de snabbt ger välbehövlig energi och kalorier. Man kan göra dem själv eller köpa i affär och de kan variera ganska rejält sinsemellan. De kan innehålla ägg, mjölk och ris men för veganer och laktosintoleranta finns det också ett stort utbud där man använder sojaprodukter.